Ronioci izvlače stradale iz Zlatarskog jezera

Izvor: Mondo, 28.Jan.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronioci izvlače stradale iz Zlatarskog jezera

Džip prijepoljskih registarskih oznaka sleteo je jutros sa puta u Zlatarsko jezero. Poginule su dve osobe, a treći putnik je uspeo da se spase.

Foto: MONDO, Lana Stošić

Džip "čiroki" prijepoljskih registracija, jutros oko 8.55 sati prilikom preticanja sleteo je u Zlatarsko jezero, na putu Kokin Brod-Nova Varoš.

Poginule su dve osobe.

Državni tužilac iz Prijepolja Petko Pucarević nakon uviđaja je rekao za Tanjug da je treća osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz džipa uspela da ispliva iz jezera i spase se.

Tužilac je naveo da su tela dva nastradala putnika još u Zlatarskom jezeru i da su iz Beograda krenuli ronioci Žandarmerije, koji treba da izvuku tela.

Reč je najverovatnije o zaposlenima u Turističkoj organizaciji Prijepolje, piše “Blic”.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.