RRA: Ponovo bez dodele frekvencije, Kopernikus-Nova 4:4

Izvor: Blic, 26.Feb.2014, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RRA: Ponovo bez dodele frekvencije, Kopernikus-Nova 4:4

Beograd - Savet Republičke radiodifuzne agencije na današnjoj sednici ponovo nije doneo odluku o dodeli nacionalne frekvencije, pošto su po četiri glasa dobile televizija Kopernikus i televizija Nova, dok je jedan listić za glasanje ostao nezaokružen, izjavio je za Tanjug zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić.

On je rekao da odluka o dodeli frekvencije nije doneta, pošto je za to bilo potrebno da jedna od televizija dobije pet glasova.

Karadžić je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << objasnio da učesnici u konkursu sada imaju pravo na prigovor nakon dobijanja rešenja i onda će Savet to razmatrati.

- Ako propadne i ovaj drugi konkurs, ne znam koliko je realno da se raspiše treći i o tome ćemo se posavetovati sa drugim državnim organima, medju kojima su RATEL i Ministarstvo telekomunikacija - rekao je Karadžić.

Konkurs za nacionalnog emitera je raspisan oktobra prošle godine, bio je otvoren do 30. decembra, a jedini zainteresovani bile su televizije Nova i Kopernikus.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovo bez dodele frekvencije, Kopernikus-Nova 4:4

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Feb.2014

Savet Republičke radiodifuzne agencije na današnjoj sednici ponovo nije doneo odluku o dodeli nacionalne frekvencije, pošto su po četiri glasa dobile televizija Kopernikus i televizija Nova, dok je jedan listić za glasanje ostao nezaokružen, izjavio je zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ponovo bez dodele frekvencije

Izvor: Akter, 26.Feb.2014

Savet Republičke radiodifuzne agencije na današnjoj sednici ponovo nije doneo odluku o dodeli nacionalne frekvencije

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.