RAZVEDRAVANJE Nakon oblačnog jutra očekuje se prestanak padavina

Izvor: Blic, 29.Nov.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RAZVEDRAVANJE Nakon oblačnog jutra očekuje se prestanak padavina

U Srbiji će danas ujutru i pre podne biti oblačno još ponegde sa slabim padavinama, kišom ili snegom, a posle podne očekuje se razvedravanje i prestanak padavina.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, duvaće slab i umeren, na planinama povremeno jak, severozapadni vetar.

Jutarnja temperatura biće od 0 do 3, najviša dnevna od 2 do 7 stepeni.

I u Beogradu će ujutru biti oblacno uz mogucnost slabe kiše, a tokom dana suvo uz delimicno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << razvedravanje.

Jutarnja temperatura biće oko 2, najviša dnevna oko 6 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 6. decembra, jutra će biti mestimicno maglovita, u ponedeljak i utorak sa slabim mrazem.

Do kraja perioda očekuje se osetno toplije, u većini mesta pretežno suncano.

Dnevna temperatura biće iznad prosecnih vrednosti.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas toplije, do 14 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Nov.2015, 09:00

U Srbiji će danas ujutru po kotlinama biti maglovito, u centralnim i južnim krajevima hladno sa slabim mrazem, dok će tokom dana biti malo i umereno oblačno i toplije, na jugu sa dužim sunčanim intervalima...Vetar će biti slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -4 do 5 stepeni,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.