Pritvor službeniku marketinga Komercijalne banke

Izvor: Mondo, 22.Apr.2016, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor službeniku marketinga Komercijalne banke

Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana službeniku marketinga Komercijalne banke M.P. (41) osumnjičenom za primanje mita, koji se prethodno na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je okrivljenom M.P. odredio pritvor do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u slučaju boravka na slobodi ometati postupak uticanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na svedoke, rekla je večeras Tanjugu portparol suda Tanja Koljenšić.

Pritvor mu je određen i zbog krivičnog dela koje mu se stavlja na teret i zaprećene kazne za to delo, a način izvršenja krivičnog dela doveo je do uznemirenja javnosti, što može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka, dodala je Koljenšić.

M.P. je odgovorno lice Sektora za marketing Komercijalne banke.

Sumnjiči se da je primio mito i ostvario protivpravnu imovinsku korist višu od 468.000 evra.

Postoje osnovi sumnje da je M.P. neposredno, u više navrata, primio novac od jednog dobavljača, kako bi za uzvrat u okviru svojih službenih ovlašćenja počinio radnju koju ne bi trebalo da obavi, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

BRANI SE ĆUTANJEM Službeniku Komercijalne banke određen pritvor

Izvor: Blic, 22.Apr.2016

Viši sud u Beogradu odredio je večeras pritvor do 30 dana službeniku marketinga Komercijalne banke M.P. (41) osumnjičenom za primanje mita, koji se prethodno na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem...Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je okrivljenom M.P....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.