Izvor: TangoSix.rs, 27.Okt.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Prince Aviation“ upisuje novu klasu pilota i nudi besplatnu teorijsku obuku

U školskom centru Prince Aviation-a novi kurs za obuku sportskih pilota (PPL) počinje 1. novembra, najavljeno je danas iz beogradskog ATO-a.
– Za poslednji kurs koji počinje u kalendarskoj 2016. godini, Prince Aviation je pripremio posebnu pogodnost za zainteresovane kandidate – teorijska nastava za sve polaznike će biti potpuno besplatna.
Teoretski deo nastave održava se u prostorijama školskog centra na Novom Beogradu, dok će se letačka obuka novih pilota sprovoditi >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << na aerodromu Ečka. Kandidati na početnoj obuci lete na vazduhoplovima Cessna 172N, dok su napredne faze obuke sprovode na vazduhoplovima Cessna 172R i koja je opremljena Garminom 1000.
Školski centar Prince Aviation-a je ovlašćen za sve vrste obuka od sportskog do saobraćajnog pilota, kao i za obuka na tipu za vazduhoplove iz porodice Cessna Citation. Takođe, Prince Aviation nudi i kurseve za rad u višečlanoj posadi (MCC), kao i testiranje znanja engleskog jezika u skladu sa ICAO standardima. – rekli su u Princu.
Zainteresovani kandidati sve potrebne informacije mogu dobiti telefonom 011/260 84 31 ili putem elektronske pošte ng@princeaviation.com

#mc_embed_signup{background:#fff;clear:left;font:14px Helvetica,Arial,sans-serif}    Pretplatite se na nedeljni pregled vesti Tango Six portala. Svakog petka u vašem inboxu.* indicates required
Email Address  *


First Name  *


Last Name  *


Occupation

Company





   
   
   
   




The post „Prince Aviation“ upisuje novu klasu pilota i nudi besplatnu teorijsku obuku appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.