Pred nama sunčana nedelja, za vikend opet kiša i zahlađenje

Izvor: Blic, 12.Maj.2015, 07:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pred nama sunčana nedelja, za vikend opet kiša i zahlađenje

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i malo toplije, sa najvišom dnevnom temperaturom od 20 do 25 stepeni.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, samo još ujutro na jugu i jugoistoku očekuje se, uz više oblacnosti, redja pojava slabe kiše.

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od pet do 10 stepeni, a vetar će biti slab severni i severozapadni.

I u Beogradu će biti pretežno sunčano i malo toplije vreme sa slabim severnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i severozapadnim vetrom. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće oko 10, a najviša dnevna oko 24 stepena.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do subote biti topllije i u većini mesta pretežno sunčano vreme.

U četvrtak i petak, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju se kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom uglavnom u severnim krajevima.

Za vikend će biti svežije vreme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Krajem perioda očekuje se postepena stabilizacija vremena.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Srbiji danas pretežno sunčano i malo toplije

Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Maj.2015

U Srbiji danas pretežno sunčano i malo toplije, samo još ujutro na jugu i jugoistoku uz više oblacnosti sa ređom pojavom slabe kiše...Jutarnja temperatura od 5 do 10, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni...I u Beogradu pretežno sunčano i malo toplije. Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.