Ponuda Železnice za Exit i Sea dance u Budvi

Izvor: Blic, 07.Jul.2015, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponuda Železnice za Exit i "Sea dance" u Budvi

Železnice Srbije i Železnički prevoz Crne Gore predstaviće u četvrtak, 9. jula u Novom Sadu ovogodišnju ponudu za prevoz putnika za nastupajuće muzičke festivale Exit i "Sea dance" u Budvi, najavile su danas Železnice Srbije.

Tom prilikom biće održana i promocija sezonskog voza "Panonija" koji će, tokom letnje sezone, svakodnevno prevoziti putnike od Subotice i Novog Sada do crnogorskog primorja.

Nakon toga, predstavnici želežničkih kompanija otvoriće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izložbu fotografija pod nazivom "Železnica u Crnoj Gori kroz vreme", autora Josipa Vebera.

Na izložbi će biti predstavljeno 140 fotografija i kartolina koje govore o razvoju železnice na tlu Crne Gore, sa osvrtom na istoriju železničkog saobraćaja u Crnoj Gori, posebno pruge Beograd - Bar, koja sledeće godine obeležava jubilej 40. godina od puštanja u saobraćaj.

Nakon svečanog otvaranja, izložba će u vestibilu novosadske železničke stanice, za posetioce biti otvorena do kraja septembra.

Organizatori izložbe su Medija centar "Železnica Srbije", Klub ljubitelja železnice "Pančevo" i NVO "Monte Alpe Adria" iz Herceg Novog, u saradnji sa četiri železničke kompanije iz Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.