Izvor: Beta OMS, 10.Okt.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška Filipu Vukši u novoj akciji „Sa birokratijom na ti“

Akcija i najava portala „Šalternativa“: Petak 12. oktobar 2012. Ulaz u Pionirski park (preko puta Narodne Skupštine) od 18:00 h Filip Vukša nastavlja sa svojim aktivnostima „popravljanja“ Beograda i prijavljivanja svega što građanima i građankama smeta. Akciju kontrole drvoreda i podnošenje prijava nadležnima, Filip Vukša i nefomalna grupa „Aktivni Beograđani i Beograđanke“ će uz podršku sugrađana/ki, započeti u Pionirskom parku.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova akcija Filipa Vukše: Sa birokratijom na ti - Šalternativa - mapirajte probleme u gradu

Izvor: Preko ramena, 11.Okt.2012, 12:06

Filip Vukša, student poznat po borbi za unapređenje životnih uslova u prestonici, nastavlja sa svojim aktivnostima „popravljanja“ Beograda i prijavljivanja svega što građanima i građankama smeta. Akciju kontrole drvoreda i podnošenje prijava nadležnima, Filip Vukša i nefomalna grupa „Aktivni...

Nastavak na Preko ramena...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.