Počela nadoknada štete poljoprivrednicima u Trgovištu

Izvor: S media, 15.Jun.2010, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela nadoknada štete poljoprivrednicima u Trgovištu

Isplata nadoknada štete domaćinstvima čiji su usevi nastradali u poplavama 15. maja u Trgovištu počela je danas, odlučio je opštinski Krizni štab.

Križni štab sačinio merila i kriterijume po kojima će štete na usevima poljoprivrednim proizvodjačima biti nadoknadjene sa po 70.000 dinara po jednom hektru.

Reč je, kako je konstatovala Opštinska komisija za procenu štete, o površinama od oko 500 hektara poljoprivrednih proizvodjača iz Radovnice, Kozjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Dola, Trgovišta, Donje Trnice, Šajinca Barbaca i Novog Sela, rekao je zamenik predsednika Kriznog štaba Radoslav Jordanović.

Opštini Trgovište je, za sanaciju posledica poplave, do sada od brojnih organizacija, pristigla pomoć od 33 miliona dinara i oko 200 tona robe, od hrane, odeće, obuće do gradjevinskog materijala.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČELA ISPLATA ODŠTETE POLJOPRIVREDNICIMA U TRGOVIŠTU

Izvor: Kurir, 15.Jun.2010

TRGOVIŠTE - Isplata nadoknada štete domaćinstvima čiji su usevi nastradali u poplavama 15. maja u Trgovištu počela je, odlučio je opštinski Krizni štab...Krizni štab sačinio je merila i kriterijume po kojima će štete na usevima poljoprivrednim proizvođačima biti nadoknađene sa po 70.000...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.