PROLEĆNO U Srbiji oblačno i kišovito, do 27 stepeni

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROLEĆNO U Srbiji oblačno i kišovito, do 27 stepeni

U Srbiji će danas biti oblačno, a posle podne i uvece očekuje se kratkotrajna kiša, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Najniža temperatura biće od deset do 15, a najviša od 24 do 27 stepeni.

I u Beogradu će biti promenljivo oblačno i umereno toplo. Uveče je moguća kratkotrajna kiša sa grmljavinom. Najniža temperatura biće 15, a najviša 26 stepeni.

Relativno povoljan uticaj biometeoroloških prilika može usloviti smanjenje tegoba kod većine hroničnih bolesnika. Osobama sa srčanim problemima se i dalje savetuje oprez. Moguće meteoropatske reakcije su promenljivo raspoloženje i glavobolja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

TROPSKA SRBIJA Slede tri dana teškog, sparnog vremena

Izvor: Blic, 04.Maj.2015

Zbog velike vlažnosti vazduha i visokih temperatura koje će premašivati 30 stepeni, u Srbiji će naredna tri dana biti izuzetno neprijatno vreme...Teško sparno vreme neće pogodovati ni zdravim ljudima, a poseban oprez savetuje se srčanim i hroničnim bolesnicima...- Očekuje nas promenljivo vreme...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.