POBEDIO VULINA Grimase direktora Železnica govore više od 1.000 reči

Izvor: Blic, 27.Mar.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POBEDIO VULINA Grimase direktora Železnica govore više od 1.000 reči

Direktoru Železnica Srbije Miroslavu Stojčiću izgleda nije bilo naročito prijatno na nedavnoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije, dok se novinarima obraćala ministarka Zorana Mihajlović.

VIDEO > Grimase direktora Železnica na konferenciji za novinare:

Kamere su zabeležile Stojčićeve nervozne grimase, ali i klaćenje. Sve ovo veoma podseća na sada već legendarni snimak ministra rada Aleksandra Vulina, čije su grimase tokom konferencije za novinare >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Privrednoj komori Srbije u međuvremenu postale hit na internetu.

Nikad nećemo saznati o čemu je direktor Železnica Stojčić razmišljao, ali to možda ima neke veze s onim o čemu je ministarka Mihajlović tada govorila.

Ona je tada kritikovala "Železnice Srbije" su za čak 70 odsto manje produktivne od železnica u Evropi, kao i da "brže smenjuju ljude nego što realizuju projekte".

- Železnice dobijaju 10 milijardi dinara subvencija godišnje i projekti moraju brže da se realiziju jer novac od subvencija nije naš već novac građana Srbije - rekla je Mihajlović.

Osim toga, podsetimo, nije prošlo ni mesec dana kako je bio postavljen na mesto direktora, kada je Stojčević više puta ozbiljno naljutio ministarku.

Tada mu je poručila: Direktore, ko si ti da smenjuješ ljude?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.