Otkazan štrajk taksista i autoprevoznika

Izvor: S media, 31.Avg.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkazan štrajk taksista i autoprevoznika

Granski sindikat taksi vozača i autoprevoznika Nezavisnost otkazao je štrajk koji je bio zakazan za sutra, jer je Vlada Srbije odložila obavezu uvodjenja fiskalnih kasa do decembra 2011. godine.

Kako je agenciji Beta rečeno u tom sindikatu, odlaganjem fiskalizacije rešen je jedan od većih problema taksista, dok se o drugim zahtevima pregovara.

Sindikat taksi vozača i autoprevoznika najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je štrajk, jer kako su naveli, Vlada Srbije nije ispunila potpisani sporazum potpisan u decembru prošle godine i nijedan problem nije rešen.

U sindikatu kažu da "zakonski ambijent za eliminaciju nelegalnog taksi prevoza i utvrdjivanje najniže cene taksi usluga nije stvoren,takse na luksuz i tečni naftni gas nisu ukinute, a stimulacija za ekološka goriva nije uvedena".

(Beta)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTKAZAN ŠTRAJK TAKSISTA I AUTOPREVOZNIKA

Izvor: Kurir, 31.Avg.2010

BEOGRAD - Granski sindikat taksi vozača i autoprevoznika Nezavisnost otkazao je štrajk koji je bio zakazan za sutra jer je Vlada Srbije odložila obavezu uvođenja fiskalnih kasa do decembra 2011. godine...Kako je agenciji Beta rečeno u tom sindikatu, odlaganjem fiskalizacije rešen je jedan od većih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.