Olujno nevreme pogodilo Republiku Srpsku

Izvor: Akter, 10.Feb.2016, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olujno nevreme pogodilo Republiku Srpsku

Olujno nevreme sa jakom kišom, praćeno snažnim udarima vetra, uzrokovalo je danas plavljenje gradskih saobracajnica i otežalo saobraćaj u Banjaluci, a nevreme je izazvalo kvarove na elektromreži širom Republike Srpske

Na udaru je i područje Prijedora, gde je jak vetar praćen kišom protekle noći prouzrokovao veliki broj kvarova na elektromreži, zbog cega je veći deo prigradskih naselja i sela bez struje, javlja RTRS.

Bez struje je i gotovo ceo Romanijski region >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << gde je, kako je saopšteno iz Elektrodistribucije, zbog jakog vetra došlo do kvarova na više dalekovoda - na Sokocu, u Foči, Rogatici, Višegradu, Palama i Han Pijesku.

Na području opštine Sokolac je zbog olujnog nevremena oko 250 domaćinstava bez struje, a u Han Pijesku 500.

Ekipe "Elektrodistribucije" su na terenu i rade na otklanjanju kvarova.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olujni haos: Vjetar obarao drveće u Banjaluci (Video)

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Feb.2016

Olujno nevrijeme sa jakom kišom, praćeno snažnim udarima vjetra, prouzrokovalo je rušenje stabala kao i veliki broj kvarova na elektromreži. Banjaluku je jutros pogodilo olujno nevrijeme sa jakom kišom i udarima vjetra brzine 110 kilometara na čas, potvrđeno je u Republičkom hidrometeorološkom...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.