Izvor: Akter, 25.Jul.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odata počast mladiću pretučenom na smrt

Odeveni u crninu, ćutke paleći sveće, večeras su na Starom sajmištu porodica, prijatelji, ali i svi oni koji ne žele da se zaboravi svirepo ubistvo Fedora Frimermana, odali počast mladiću kojeg je pre godinu dana nekoliko pripadnika privatnog obezbeđenja pretuklo na smrt ispred beogradskog splava "Saund".

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Odata počast Fedoru Frimermanu, pretučenom na smrt na splavu Saund

Izvor: Blic, 25.Jul.2014

Odeveni u crninu, ćutke paleći sveće, večeras su na Starom sajmištu porodica, prijatelji, ali i svi oni koji ne žele da se zaboravi svirepo ubistvo Fedora Frimermana, odali počast ovom mladiću kojeg je pre godinu dana nekoliko pripadnika privatnog obezbeđenja pretuklo na smrt ispred beogradskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.