Izvor: Blic, 05.Maj.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPREZ zbog VODE na delovima auto-puta Beograd-Niš u oba smera

JP "Putevi Srbije" upozorila je večeras vozače da budu oprezni zbog pojave vode na kolovozu na delu auto-puta, na deonici Beograd-Niš, u oba smera, posebno u zoni petlje Kolari i šire.

"Zbog olujnog nevremena koje je tokom popodneva zahvatilo područje Smedereva, došlo do pojave vode na delu auto-puta, na deonici Beograd - Niš, u oba smera, posebno u zoni petlje Kolari i šire", navodi se u saopštenju.

JP "Putevi Srbije" apeluje na učesnike u saobraćaju da budu oprezni u vožnji, poštuju saobraćajnu signalizaciju, ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Radovi na auto-putu kod petlje Mali Požarevac sutra i u subotu

Izvor: Beta, 05.Maj.2016

Zbog radova na sanacije kolovoza na deonici auto'puta od petlja "Tranšped" na izlazi iz Beograda, do petlje "Mali Požarevac", sutra i u subotu, 7. maja biće izmenjen režim saobraćaja, najavili su Putevi Srbije.Radovi će se od 07.00 do 17.00 izvoditi u pokretu u oba smera, a za saobraćaj će se...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.