OBRADOVIĆ (NUNS): U ponedeljak otkrivamo ko prisluškuje i prati novinare!

Izvor: Kurir, 10.Jan.2016, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRADOVIĆ (NUNS): U ponedeljak otkrivamo ko prisluškuje i prati novinare!

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Vukašin Obradović najavio je za ponedeljak konferenciju za medije na temu prisluškivanja i praćenja novinara.

Obradović je odlučio da se obrati javnosti na temu o kojoj se sve češće spekuliše, a po kojoj je nezavisan rad medija u Srbiji ugrožen pretnjama, ucenama, praćenjima i prisluškivanjima.

U ponedeljak, 11. decembra, u 13:00, u Medija centru, press konferencija @NUNS_1994: Ko prisluskuje i prati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << novinare

Da podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ranije je najavio da se u Srbiji sprema novi državni udar, koji će lažnim tvrdnjama o praćenju i prisluškivanju novinara otpočeti predstavnik jednog novinarskog udruženja.

Nakon što je Obradović konferenciju u Medija centru najavio na Tviteru, društvenim mrežama su krenule spekulacije da je prvi čovek MUP upravo o njemu govorio, što su mnogi ocenili kao nedopustiv pritisak na medije i bespotrebno širenje panike.

Autor: EPK,Foto: Fonet Božidar Petrović

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Obradović: Sutra o prisluškivanju novinara

Izvor: Akter, 10.Jan.2016

Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Vukašin Obradović najavio je danas na Tviteru konferenciju za medije u ponedeljak u Medija centru na temu prisluškivanja i praćenja novinara..Ministar unutrašnjih poslova (MUP) Nebojša Stefanović ranije je najavio da se u Srbiji sprema novi...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.