Novi tragovi: Očekuje se skoro hapšenje ubice

Izvor: Mondo, 05.Apr.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi tragovi: Očekuje se skoro hapšenje ubice

Policija je pronašla tragove ubice pevačice Jelena Krsmanović Marjanović (32) iz Borče i očekuje se da će on uskoro biti uhapšen, saznaje Kurir.

Foto: MUP Srbije

 Kako tvrdi izvor lista, Jelena se borila za život do poslednjeg trzaja, a ispod njenih noktiju je ostala koža zlikovca.

"Prema dosadašnjim saznanjima, između Jelene i ubice došlo je do borbe. Na osnovu nađenih tragova pretpostavlja se da ga je ona izgrebala po licu ili telu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pa su na njemu verovatno vidljive rane i povrede koje su nastale tokom borbe sa žrtvom", rekao je sagovornik.

Na obdukciji tela pevačice utvrđeno je da je smrt nastupila nakon nekoliko udaraca tupim predmetom u glavu. Na obdukciji nije utvrđeno da je Jelena silovana.

Jeleninom suprugu Zoranu Marjanoviću konstatovane su povrede na rukama prilikom dolaska na saslušanje, ali je on dva puta prošao poligraf.

Poligrafsko ispitivanje prošli su i Zoranovi roditelji, kao i sin iz prvog braka.

Smrt Jelene Marjanović, juče je uzburkala strasti u familiji ubijene, koja indirektno sumnja da je zet Zoran Marjanović umešan u zločin, jer mu je policija produžila zadržavanje u pritvoru još 24 sata, piše "Alo".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.