Izvor: B92, 16.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kontejneri za reciklažu otpada

Beograd -- Prvo reciklažno ostrvo na teritoriji Beograda biće otvoreno sutra, u okviru projekta primarne separacije i reciklaže otpada.

Javno gradsko preduzeće "Gradska čistoća" saopštilo je da će istovremeno na 38 lokacija u Beogradu biti postavljena reciklažna ostrva koja će imati tri tipska kontejnera - za odlaganje papira, metala i plastike.

Cilj akcije je uvođenje evropskih standarda u rukovanju otpadom, a nakon prve faze planirano je postavljanje dovoljnog broja reciklažnih osrtva u svim beogradskim opštinama.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postavljanje novih kontejnera za reciklažu otpada

Izvor: EMportal, 16.Jun.2009

Prvo reciklažno ostrvo na teritoriji Beograda biće otvoreno sutra, u okviru projekta primarne separacije i reciklaže otpada.

Nastavak na EMportal...

Danas otvaranje prvog reciklažnog ostrva

Izvor: 24sata, 17.Jun.2009, 12:37

Ostrvo čine kontejneri za odlaganje papira, metala i plastike, a planirano je da se oni postave i na 38 lokacija širom grada.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.