Nova akcija za izgradnju odeljenja za obolele od raka

Izvor: RTS, 21.Jun.2017, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova akcija za izgradnju odeljenja za obolele od raka

Nakon uspešne humanitarne utakmice "Asovi za decu" na kojoj je prikupljeno 120.000 evra za izgradnju odeljenja za decu obolelu od raka u Nišu, NURDOR, "Halo oglasi" i "Egzit" fondacija pokrenuli su jedinstvenu humanitarnu akciju "Oglasi za život" sa ciljem finalizacije tog kapitalnog projekta.
Ideja je da se na posebnoj stranici "Halo oglasa" prodaju i kupuju polovne i nove stvari, a da sav prihod ide za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izgradnju novog odelenja dečije hemato-onkološke bolnice u Nišu.

Značaj akcije su prepoznale i poznate ličnosti, pa će tako Dr Nele Karajlić, Nikola Kojo, Mirjana Karanović, Jovana Brakočević, Slobodan Šarenac, Slavko Beleslin, Nataša Miljković, Marčelo, "Disciplin A Kičme", "Bed Kopi", "SARS", "Dubioza Kolektiv", "Brkovi" i mnogi drugi oglasiti prodaju ličnih dragocenosti, koje za njih imaju sentimentalnu vrednost.
Poseban doprinos akciji dao je jedan od naših najvažnijih ambasadora kulture i umetnosti u svetu, kompozitor Aleksandar Simić, čija su dela bila muzički identitet projekata NASE i Ujedinjenih nacija, kao i marketinška agencija "Communis" koja je osmislila i realizovala celu kreativnu kampanju.
U izgradnji dečje bolnice mogu učestvovati svi koji imaju neku stvar koju više ne koriste, kao i oni koji oglašenu stvar žele da kupe, jer je prodajom ili kupovinom predmeta u okviru ove akcije korist višestruka, ističu iz "Egzit" tima.
Zainteresovani treba da za predmet koji žele da prodaju preko "Halo oglasa", u poslednjem koraku procesa predaje oglasa, izaberu "Humanitarni oglas", a on će biti istaknut i obeležen posebnom značkicom.
Kupljeni predmet, pored nove upotrebne vrednosti koju dobija, postaje i način da se bude human, jer se novac od kupovine uplaćuje Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.
Potrebno je prikupiti još 20 miliona dinara, s tim da je država obećala da će pomoći u iznosu od 10 miliona dinara koliko iznosi PDV.
Uporedo se skupljaju sredstva za opremanje objekta i zato je važan doprinos svih koji su u mogućnosti da pomognu.
Ukupna vrednost druge faze projekta iznosi 50.000.000 dinara.
Zahvaljujući donacijama, do sada je prikupljeno 30.000.000. dinara i očekuje se da će do kraja godine novi hemato-onkološki centar biti spreman za useljenje.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasi za život i učestvuj u izgradnji bolnice!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017

Foto: Promo..Nakon uspešne humanitarne utakmice "Asovi za decu" na kojoj je prikupljeno 120 000 evra za izgradnju odeljenja za decu obolelu od raka au Nišu, NURDOR, Halo oglasi i Exit fondacija pokrenuli su jedinstvenu humanitarnu akciju "Oglasi za život" sa ciljem finalizacije ovog kapitalnog projekta...Ideja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.