Normalno snabdevanje u Ljuboviji i Loznici, bez struje Krupanj i Osečina

Izvor: NaDlanu.com, 06.Mar.2015, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Normalno snabdevanje u Ljuboviji i Loznici, bez struje Krupanj i Osečina

Uspostavljeno normalno snabdevanje električnom energijom većeg dela Ljubovije, kao i prioritetnih potrošača i centralnih delova Loznice. Bez struje Krupanj i Osečina

Javno preduzeće "Elektromreža Srbije" saopštilo je da je uspostavljeno normalno snabdevanje električnom energijom većeg dela Ljubovije, kao i prioritetnih potrošača i centralnih delova Loznice.

Ekipe JP EMS su na terenu i čine sve da se što brže normalizuje i snabdevanje električnom energijom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Krupnja i Osečine.

Zbog ispada 110 kilovoltnih dalekovoda između HE Zvornik i TS Loznica i HE Zvornik i TS Osečina, došlo je do poremećaja u radu prenosnog sistema u regionu Zvornika, usled čega su bez napajanja električnom energijom ostali Loznica, Osečina, Krupanj i Ljubovija.

Nadlanu / izvor: Novosti

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.