Niš: Medicinska sestra na respiratoru zbog gripa

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Medicinska sestra na respiratoru zbog gripa

Direktor Klinike za infektivne bolesti u Niš Žarko Ranković rekao je Tanjugu da je jedna žena, za koju je potvrđeno da boluje od gripa, priključena na respirator.

Još osam pacijenta, za koje postoji sumnja na grip, smešteno je na odeljenje Klinike za infektivne bolesti, rekao je Ranković.

Žena koja se nalazi u respiratornom centru je iz Knjaževca i reč je o mlađoj osobi, napomenuo je Ranković.

Pacijentkinja iz Leskovca koja juče primljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Kliniku nalazi se na odeljenju i spada u red ozbiljnijijih pacijenata sa sumnjom na grip, kazao je on.

Direktor bolnice Nebojša Dimitrijević rekao je da je pacijentkinja prebačena prošle noći.

- U svakom slučaju reč je o nekom jačem gripu, pa ćemo danas naložiti zabranu poseta bolesnicma na bolničkom lečenju - kazao je Dimitrijević.

Ova pacijentkinja je inače medicinska sestra u Domu zdravlja u Lebanu. Ona je juče imala visoku temperaturu.
Pogledaj vesti o: Grip

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pacijentkinja obolela od gripa na respiratoru

Izvor: Press, 06.Mar.2015

Direktor Klinike za infektivne bolesti u Nišu Žarko Ranković rekao je da je jedna žena, za koju je potvrđeno da boluje od gripa, priključena na respirator. . Još osam pacijenta, za koje postoji sumnja na grip, smešteno...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.