Ne učestvujemo u prodaji pasa u inostranstvu

Izvor: Akter, 04.Sep.2015, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne učestvujemo u prodaji pasa u inostranstvu

Javno komunalno preduzeće Zoohigijena i veterina iz Novog Sada demantovalo je danas da učestvuje u prodaji pasa u inostranstvu

"Odgovorno tvrdim da JKP Zoohigijena i veterina ni na koji način nije umešana u bilo kakav legalan, a kamoli ilegalan transport i prodaju pasa u inostranstvu", navodi se u sapopštenju koje je potpisao direktor tog preduzeća Aleksandar Bursać.

Organizacija Link plus iz Beograda saopštila je juče da će podneti prijave veterinarskoj inspekciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << i policiji jer postoje indicije da pojedini rasni psi iz prihvatilišta u Novom Sadu na nezakonit način završavaju u inostranstvu.

Link plus je saopštio da su do sada u inostranstvu udomljene mnoge doge i stafordi iz novosadskog prihvatilišta kojim rukovodi Javno komunalno preduzeće Zoohigijena i veterina.

Aleksandar Bursać je optužio predsednicu Link plusa Natašu Vukmirović da se služi "klasičnim spinovanjem i obmanjivanjem" građana.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.