Na prelazima bez gužve pred Novu godinu

Izvor: Akter, 30.Dec.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na prelazima bez gužve pred Novu godinu

Prednovogodišnji dan na graničnim prelazima protiče mirno i bez zadržavanja, a intenziviranje saobraćaja se očekuje nakon božićnih i novogodišnjih praznika kada putnici počnu da se vraćaju u zemlje u kojima inače žive i rade, saopštila je danas Uprava carina

Na prelazu Batrovci nema kolona automobila, tako da u putničkom prometu zadržavanje zbog graničnih formalnosti traje desetak minuta, a slična situacija je i u teretnom saobraćaju.

Kako je saopšteno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << na graničnom prelazu Šid -Tovarnik nema gužvi ni zadržavanja ni na ulazu, ni na izlazu iz zemlje.

Na graničnom prelazu Horgoš se čeka oko pola sata na ulazu u zemlju, a na izlazu nema zadržavanja.

Takođe, i na Kelebiji se putnički i teretni promet odvija bez zadržavanja, kao i na graničnom prelazu Gostun ka Crnoj Gori.

Na izlaznoj strani prelaza Gradina nema zadržavanja, a na ulazu se čeka do 40 minuta, dodala je Uprava carina.

Kako je saopšteno, da će veliki broj Bugara provesti praznike u Srbiji govori i podatak, da je od 10 časova jutros u Srbiju ušlo više od 60 autobusa iz Bugarske.

Na graničnom prelazu Preševo promet se odvija uobičajeno, bez zadržavanja.

Carinski službenici će i tokom prazničnih dana na prelazima raditi punim kapacitetom, kako bi se izbegla bilo kakva zadržavanja, dok će u carinarnicama biti organizovana dežurstva.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema gužvi na graničnim prelazima

Izvor: Blic, 30.Dec.2015

Prednovogodišnji dan na graničnim prelazima protiče mirno i bez dužih zadržavanja, a intenziviranje saobraćaja očekuje se nakon božićnih i novogodišnjih praznika kada putnici počnu da se vraćaju u svoje zemlje, saopšteno je danas iz Uprave carina...- Na graničnom prelazu Batrovci nema kolona...

Nastavak na Blic...

Na prelazima bez gužve pred Novu godinu

Izvor: Akter, 30.Dec.2015

Prednovogodišnji dan na graničnim prelazima protiče mirno i bez zadržavanja..Intenziviranje saobraćaja se očekuje nakon božićnih i novogodišnjih praznika kada putnici počnu da se vraćaju u zemlje u kojima inače žive i rade, saopštila je Uprava carina...Na prelazu Batrovci nema kolona automobila,...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.