Na graničnim prelazima se čeka oko pola sata

Izvor: Akter, 31.Jul.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na graničnim prelazima se čeka oko pola sata

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMS S), saobraćaj je umerenog intenziteta, a vozačima se ukazuje na mokre kolovoze i rupe. Kiša, koja je tokom noći padala i koja još uvek pada u pojedinim delovima Srbije, uslovila je da se saobraćaj na većini putnih pravaca obavlja po mokrim kolovozima, što zahteva dodatnu opreznost za volanom.

Svim >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << vozačima se savetuje da brzinu kretanja prolagode uslovima na putu i da poštuju saobraćajne propise kako ne bi ugrožavali svoju, a i tuđu bezbednost.

Na deonicama, gde se izvode radovi, svim vozačima se savetuje da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Zbog nestabilnih vremenskih prilika, odnosno kiše, povećan je broj

odrona na putevima trasiranim duž klisura i stenskih useka, kao i na

Ðerdapskoj i Ibarskoj magistrali, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na Horgošu se čeka oko 90 minuta

Izvor: B92, 31.Jul.2014

Beograd -- Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu, vreme čekanja za putnička vozila i autobuse je oko 60 minuta, a na Horgošu, na ulazu, oko 90 minuta, saopštio je MUP...Na Špiljanima, Kelebiji, Jabuci, Gostunu i Sremskoj Rači nema većih zadržavanja, navedeno je u saopštenju Biroa za saradnju...

Nastavak na B92...

Na graničnim prelazima zadržavanja oko sat vremena

Izvor: Studio B, 31.Jul.2014

Prema informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta osim na Horgošu, gde se vozila zadržavanje oko 90 minuta...Na graničnom prelazu Batrovci, na ulazu, vreme čekanja za putnička motorna vozila i autobuse je oko 60 minuta, a na...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.