NOVA LASTINA LINIJA POVEZALA SRBIJU, SLOVENIJU I AUSTRIJU

Izvor: Kurir, 25.Sep.2011, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA LASTINA LINIJA POVEZALA SRBIJU, SLOVENIJU I AUSTRIJU

BEOGRAD- Saobraćajno preduzeće 'Lasta' u sredu će prevesti prve putnike novom autobuskom linijom Beograd-Ptuj-Maribor-Grac-Linc, polasci će ubuduće biti organizovani svake druge srede i nedelje sa Beogradske autobuske stanice u 21 sat, dok je povratak iz Linca planiran petkom i utorkom u 15.30 časova.

„I ovog puta smo izašli u susret željama naših klijenata, pa smo tako i došli na ideju da organizujemo liniju koja povezuje Srbiju, Sloveniju i Austriju", rekla je Ana Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << iz „Laste".

Cena povratne karte do Linca je 96 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan kupovine karte, koja će važiti tri meseca. Pravo na 50 odsto popusta imaju deca do navršenih 10 godina, dok penzioneri kartu plaćaju 10 odsto manje od redovne cene karte.

Pored Beograda, autobus će kupiti putnike i u Sloveniji, na stanicama u Ptuju i Mariboru, kao i u Austriji - u Gracu (Hauptbahnhof), Velsu (Elsenfeldstraše) i na kraju Lincu (Industriezell).

Nova linija uspostavljena je u saradnji sa preduzećem "Veolia" Požarevac, "Veolia" Štajerska Maribor i Blagus (Blaguš) Austrija.

Za sve Lastine međunarodne polaske, pa i za ovu relaciju, obezbeđen je besplatan transfer svih putnika na teritoriji Srbije i to na dan putovanja, uz priloženu međunarodnu kartu, kako u dolasku, tako i u povratku. Besplatan transfer po Srbiji, u ovom slučaju, važi i za polaske “Veolia”, Požarevac.

Karte se u Beogradu mogu kupiti u „Lastinim“ poslovnicama na Savskom trgu 1a, u Balkanskoj 35-39 i na Autobuskoj stanici „Lasta“, Železnička bb.

Karte je moguće kupiti i u „Lastinim“ poslovnicama u Novom Sadu i Kragujevcu, kao i Turističkoj agenciji Niš.

Brojevi telefona za sve informacije su 0800 334 334, a karte se u Srbiji mogu rezervisati na 0900 334 334. ”Lasta”, osim do Austrije, saobraća na međunarodnim linijama i do Nemačke, Francuske, Danske, Italije, Češke, Belgije, Holandije, Švajcarske, Švedske, kao i na teritoriji bivših republika Crne Gore, Slovenije, Hrvatske i Makedonije, sa 134 polaska nedeljno i više od 104 miliona putnika godišnje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Lasta" povezuje Srbiju, Sloveniju i Austriju

Izvor: B92, 25.Sep.2011

Putnici će se na novu "Lastinu" autobusku liniju Beograd-Ptuj-Maribor-Grac-Linc moći da se ukrcaju svake druge srede i nedelje sa Beogradske autobuske stanice u 21 sat, dok je povratak iz Linca planiran petkom i utorkom u 15.30 časova.

Nastavak na B92...

Nova Lastina linija povezuje Srbiju, Sloveniju i Austriju

Izvor: Economy.rs, 25.Sep.2011

Saobraćajno preduzeće Lasta u sredu će prevesti prve putnike novom autobuskom linijom Beograd-Ptuj-Maribor-Grac-Linc, polasci će ubuduće biti organizovani svake druge srede i nedelje sa Beogradske autobuske stanice u 21 sat, dok je povratak iz Linca planiran petkom i utorkom u 15.30 časova.

Nastavak na Economy.rs...

"Lasta" uvodi novu liniju za Linc

Izvor: Mondo, 26.Sep.2011, 13:29

Saobraćajno preduzeće "Lasta" u sredu će prevesti prve putnike novom autobuskom linijom Beograd - Ptuj - Maribor - Grac - Linc.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.