NIJE DOČEKAO ĆERKINU PRVU REČ Preminuo Aleksandar Janković iz Borče

Izvor: Blic, 08.Feb.2016, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE DOČEKAO ĆERKINU PRVU REČ Preminuo Aleksandar Janković iz Borče

Aleksandar Cale Janković (31), momak iz Borče koji je uspeo da skupi novac za operaciju tumora na mozgu, preminuo je iznenada uprkos uspešnoj intervenciji u Turskoj.

Podsetimo, Janković se obratio javnosti u decembru prošle godine putem Fejsbuka kako mu fali 10.000 evra za operaciju tumora na mozgu, koja se radi u Turskoj.

SRBIJO, POMOZI Aleksandar ima tumor na mozgu, a jedina želja mu je da vidi prvi ćerkin korak

Njegov vapaj čuo je fudbaler Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Biševac, kojeg je posebno ganula Caletova želja da vidi ćerkin prvi korak i čuje njenu prvu reč. Biševac je uplatio novac za operaciju, koja je ubrzo uspešno urađena u Turskoj.

Janković se posle operacije osećao dobro i uspešno se oporavljao kod kuće. Nažalost, sinoć je iznenada preminuo u svom domu. Tužnu vest saopštila je njegova porodica, uz napomenu da će se sahrana održati u utorak u Borči.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

NIJE DOČEKAO PRVI ĆERKIN KORAK: Aleksandar preminuo uprkos uspešnoj operaciji u Turskoj

Izvor: Kurir, 08.Feb.2016

Aleksandar Cale Janković (31), momak iz Borče koji je uspeo da skupi novac za operaciju tumora na mozgu, preminuo je iznenada uprkos uspešnoj intervenciji u Turskoj...Podsetimo, Janković se obratio javnosti u decembru prošle godine putem Fejsbuka kako mu fali 10.000 evra za operaciju tumora na mozgu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.