NESVAKIDAŠNJI PRIZOR Krava u Gornjem Milanovcu otelila čak pet zdravih telića

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESVAKIDAŠNJI PRIZOR Krava u Gornjem Milanovcu otelila čak pet zdravih telića

Svi oni koji imaju kravu ili poznaju fizionomiju ove životinje znaju da je uobičajeno da krava rodi jedno tele. Ipak, u Gornjem Milanovcu se nedavno desio pravi slučaj za Ginisa.

Naime, krava Milisava Neškovića iz Brusnice kod Gornjeg Milanovca otelila je čak pet zdravih telića. Porodica Nešković bila je prijatno iznenađena ovim prizorom, te su fotografije krave i telića postavili na društvene mreže.

Veliki broj ljudi je oduševljeno komentarisao i čestitao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porodici na zaista nesvakidašnjem događaju. Vladimir Nešković je napisao da se krava u trudnoći dosta ugojila i da se pred porođaj jedva kretala, ali da su očekivali dva do tri telića, a ne čak petoro njih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Krava otelila petoro teladi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2015, 13:35

Stočar Milisav Nešković (88) iz Brusnice kod Gornjeg Milanovca od jedne krave dobio je petoro teladi, što veterinari objašnjavaju kao naučni fenomen...Krava rase "simentalka" po imenu Dunavka, stara tri godine, osemenjena je u martu, a sinoć se otelila mesec dana pre roka, uz pomoć veterinara...Nešković...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.