Izvor: Blic, 27.Jun.2016, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NARANDŽASTI METEOALARM U REGIONU Hrvatsku pogodilo jako nevreme, olujni vetar i grad popodne u Srbiji i Sloveniji

Snažno nevreme praćeno grmljavinom i jakim pljuskom oko podneva je pogodilo Zagreb, severozapadnu Hrvatsku i zadarsko zaleđe, a slovenačka Agencija za okolinu proglasila je narandžasti alarm, drugi najviši stepen opasnosti od prirodnih nepogoda.

Snažno nevrijeme uz pljusak i grmljavinu iznenadilo je Zagrepčane, a najgore je bilo oko podneva: https://t.co/Pz5Yl0IZmW

Očekuje se, kako je javila Hina, intenzivne padavine s olujama koje se tokom popodneva očekuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i u južnim delovima Slovenije.

Repubulički hidrometeorološki zavod Srbije upozorio je da se danas, uglavnom posle podne i uveče, očekuju kratkotrajne vremenske nepogode.

Kako se navodi u saopštenju RHMZ-a, očekuju se obilne padavine sa pojavom grada i jakim vetrom, međutim meteorolozi kažu da ovo nije ništa neuobičajeno za ovo doba godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nevrijeme u Zagrebu i dijelovima Dalmacije

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016

ZAGREB - Glavni grad Hrvatske, sjeverozapadni dio zemlje i zadarsko zaleđe danas je pogodilo snažno nevrijeme praćeno grmljavinom i jakim pljuskovima, a ponedgje je bilo i grada...Do kraja dana u kontinentalnom dijelu Hrvatske biće promjenljivo i nestabilno vrijeme, mjestimično sa kratkotrajnom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

NEVREME PROTUTNJALO HRVATSKOM: U Sloveniji proglašen narandžasti alarm, oluja i grad prete regionu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2016

Snažno nevreme praćeno grmljavinom i jakim pljuskom oko podneva je pogodilo Zagreb, severozapadnu Hrvatsku i zadarsko zaleđe, a slovenačka Agencija za okolinu proglasila je narandžasti alarm, drugi najviši stepen opasnosti od prirodnih nepogoda...Foto: Tanjug/HINA/DARIO GRZELJ..Očekuje se, kako...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.