Izvor: Blic, 22.Apr.2017, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzička škola iz Zemuna najbolja na Republičkom takmičenju

Na nedavno održanom Republičkom takmičenju koje svake godine organizuje Zajednica muzičkih i baletskih škola Srbije, Muzička škola ''Kosta Manojlović'' je osvojila prvo mesto i po broju i po kvalitetu nagrada.

Škola iz Zemuna ima ukupno 9 laureata, 25 prvih, 36 drugih, 8 trećih nagrada i 4 pohvale, što je čini najbolje plasiranom muzičkom školom u zemlji.

Takmičenje svih muzičkih škola u zemlji je trajalo od 25. marta do 9. aprila 2017. godine. Na tom takmičenju je nastupilo 59 škola iz cele Srbije. Plasman škola na Republičkom takmičenju se izvodi na osnovu kvaliteta i broja nagrada koje su takmičari osvojili.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STEFANU IZ MOKRINA FIZIKA NIJE BAUK: Razbija! Najteže zadatke rešava kao od šale!

Izvor: Kurir, 22.Apr.2017

...Pred ovim darovitim dečakom je, u to su već sad svi uvereni, blistava budućnost Mladi Mokrinčanin kao od šale rešava i najteže zadatke iz fizike Zato je i najbolji mladi fizičar u Srbiji Na nedavno održanom republičkom takmičenju iz fizike u Šapcu, Stefan je osvojio prvo mesto, u toj uzrasnoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.