Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguća zadržžavanja na rampama u Pazovi, Bubanj Potoku, Sirigu

Auto-moto savez Srbije upozorio je danas da zbog većeg broja stranih državljana koji prolaze kroz Srbiju na putu ka Madjarskoj i Hrvatskoj, na naplatnim rampama Bubanj Potok, Stara Pazova i Sirig može doći do dužeg zadržavanja.

Saobraćaj je pojačanog intenziteta i na naplatnim rampama otvoreni su svi raspoloživi kanali za naplatu putarine i ulažu se maksimalni napori i koriste sva raspoloživa sredstva da se ubrza prohodnost.

Trenuto se na Bubanj Potoku za naplatu putarine čeka oko 10 do 15 minuta sa tendencijom porasta tokom dana. Na ostalim naplatnim rampama zadržavanja su oko pet minuta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.