Moć društvenih mreža: Žika Nikolić se javno izvinio!

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Jul.2016, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moć društvenih mreža: Žika Nikolić se javno izvinio!

Nakon što je Žika Nikolić, voditelj emisije “Žikina šarenica”, uvredio žene u svojoj emisiji prošlog vikenda, društvenim mrežama se proširila akcija #ZikoIzviniSe. O njoj detaljno čitajte na ovom linku.
Da je akcija urodila plodom, govori i današnje saopštenje RTS-a, u kojem je voditelj poslao javno izvinjenje.
Žikino izvinjenje vam prenosimo u celosti:
Pošto je veliki broj žena uvređen zbog mog postupka u emisiji “Žikina >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << šarenica”, to samo znači da su one u pravu, a da sam ja pogrešio.
Zbog toga se najiskrenije izvinjavam mojoj mladoj gošći Eleni, svim ženama Srbije, kao i Ani Ivanović što sam suprotno dobrim namerama učinio da se njeno ime nađe u neprimerenom kontekstu.
Nadam se da ćete uvažiti moje izvinjenje uz obećanje da ću se truditi da se slična situacija ne ponovi.
Iskreno,
Živorad Nikolić
Da li su društvene mreže još jednom pokazale da svojim pritiskom mogu da utiču na određene situacije i društvene prilike?! Ako je tako, bravo za njih! To se već računa kao #uticaj

Nastavak na NovaEnergija.net...






Povezane vesti

Žika uvredio žene, internet zajednica zahteva #ZikoIzviniSe

Izvor: NovaEnergija.net, 28.Jul.2016

Društvene mreže su ponovo reagovale i ovog puta su jasne u želji da je potrebno izvinjenje svim ženama i gledaocima RTS-a.. Naime, voditelj Živorad Žika Nikolić, u svojoj emisiji “Žikina šarenica”, proteklog vikenda je uvredio žene.. On se mladim teniserima, koji su bili gosti u emisiji,...

Nastavak na NovaEnergija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.