Megatrend tvrdi da radi po propisima

Izvor: RTS, 21.Avg.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megatrend tvrdi da radi po propisima

Na Megatrend univerzitetu tvrde da se njihove doktorske studije odvijaju u skladu sa zakonom propisanim uslovima i standardima. Navode da su Komisiji za akreditaciju, koja je imala primedbe na kvalitet tih studija, dostavili odgovor koje su mere preduzete kako bi se nedostaci otklonili.

U saopštenju sa Megatrenda napominju da je KAPK proveravala kvalitet doktorskih studija na njihovom univerzitetu 21. februara, a da je izveštaj o uočenim nedostacima dostavila tek 10. jula, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da su u toj proveri analizirana pojedina pitanja van perioda za koji je provera rađena, prenosi Tanjug.

Kritikuju javne istupe čelnih ljudi KAPK-a, jer, kako navode u saopštenju, iznošenje delova njihove analize nanelo je štetu Megatrendu tako što je stvoren utisak da taj univerzitet nije ispunio obaveze na poboljšanju kvaliteta niti je otklonio nedostatke, kao i da je jedina ustanova koja ima manjkavosti u radu.

Megatrend je današnjim saopštenjem reagovao na izveštaj KAPK-a koji je utvrdio da doktorske studije na tom univerzitetu nisu na zadovoljavajućem novou, jer većini odbranjenih doktorata nije prethodilo objavljivanje rada u nekom referentnom časopisu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Megatrend: Doktorske studije po propisima

Izvor: RTS, 21.Avg.2014

Na Megatrend univerzitetu tvrde da se njihove doktorske studije odvijaju u skladu sa zakonom propisanim uslovima i standardima. Navode da su Komisiji za akreditaciju, koja je imala primedbe na kvalitet tih studija, dostavili odgovor koje su mere preduzete kako bi se nedostaci otklonili. ..U saopštenju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.