„Maketar Plus“: Naši čitaoci će imati popust na pretplatu za časopis „Airfix Model World“

Izvor: TangoSix.rs, 25.Maj.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Maketar Plus“: Naši čitaoci će imati popust na pretplatu za časopis „Airfix Model World“

Onlajn magazin „Maketar Plus“ i časopis „Airfix Model World“ (AMW) sklopili su saradnju koja podrazumeva međusobnu podršku u radu. Jedan od vidova saradnje je i dodeljivanje čitaocima „Maketara Plus“ posebnog koda (IPMSMP) čijom upotrebom pri pretplati na AMW ostvaruju određeni popust, kaže urednik Maketara Plus Miroslav Šljivić za Tango Six.
– U pitanju nije samo puki poziv na pretplatu već višeslojna saradnja koja može da doprinese jačanju >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << naše maketarske scene kao i maketarske scene u celom regionu kroz praćenje aktivnosti maketara, izložbi i takmičenja. Stoga, potrudićemo se da putem ove  saradnje snabdevamo međunarodnu maketarsku scenu relevantnim informacijama o maketarskim dešavanjima kod nas i u regionu, kao i da još više afirmišemo domaća maketarska dešavanja, a posebno Novogodišnji kup koji je postao jedan od posećenijih u regionu. – navodi Šljivić i objašnjava kako je došlo do saradnje:
– AMW je na preporuku naših prijatelja pratio rad sajta i izdanja e-magazina „Maketar Plus“ te su na osnovu toga odlučili da naprave kontakt. Treba napomenuti da našu redakcija deluje na čistom entuzijazmu, bez ikakvog budžeta što znači da sami maketari pripremaju priloge koji se objavljuju u e-magazinu, na sajtu i „Facebook“ stranici. –
Prema njegovim rečima, AMW je jedan od vodećih svetskih maketarskih magazina gde se obrađuju teme u vezi sa avijacijom, oklopima, mornaricom, figurama, kao informacije o maketarskim novitetima i događajima kao što su maketarska takmičenja i izložbe. Ipak, poređenje AMW-a sa domaćim maketarskim časopisima trenutno nije moguće, smatra Šljivić:
– Takvo poređenje ne može da se napravi, jer domaći časopisi ne postoje. Ni kod nas, a ni u zemljama bivše Jugoslavije ne postoji specijalizovan maketarski časopis, odnosno štampano izdanje – jedino Maketar Plus postoji u formi e-magazina. Stoga, ovom saradnjom, kroz razmenu informacija, naša maketarska scena postaje mnogo vidljivija evropskoj i svetskoj maketarskoj sceni.  –

The post „Maketar Plus“: Naši čitaoci će imati popust na pretplatu za časopis „Airfix Model World“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.