MALINE POVEZALE GAZDE I BERAČICE Krenule u nadnicu, pa pronašle ljubav svog života

Izvor: Blic, 25.Maj.2016, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALINE POVEZALE GAZDE I BERAČICE Krenule u nadnicu, pa pronašle ljubav svog života

Kada su krenule u nadnicu da beru maline u ivanjičkom i ariljskom kraju, mnoge devojke nisu ni sanjale da će tu pronaći životnu ljubav, udati se, roditi decu i sviti toplo porodično gnezdo.

Neženje iz ovog kraja jedva su dočekali vredne i lepe devojke pa su se tokom berbe malina rodile mnoge ljubavi, a nakon toga sklopili i brakovi.

Da je crvena uvek bila boja ljubavi svedoče na desetine uspešnih brakova iz polja malina i vesela dečica nastala kao plod ljubavi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posredno ili neposredno vezane za polja crvenog zlata.

Jednogodišnja Jasna kruna je ljubavi između Irme i Rada Kalajanovića iz Prilika kod Ivanjice. Irma je rodom iz Brodareva i pre dve godine je došla u porodicu Kalajanović da bere maline. Tu je upoznala mlađeg gazdu Rada.

- Došla sam u junu da berem maline i ostala do polovine jula. Ljubav se prosto rodila iz svakodnevnog razgovora. Prepoznala sam da je on čovek sa kojim mogu da živim. Dobri su domaćini, vredni, radni ljudi, a on je šarmantan i veoma pažljiv čovek. Kad je berba završena, vratila sam se kući, i u noći između 27. i 28. juna spakovala sam stvari i na Radov poziv došla ovde. Nisam se pokajala nijednog sekunda - priča zaljubljeno Irma.

Irma kaže da je oduvek želela da ima imanje na kome može raditi i zaraditi. Eto, posrećilo joj se da dobije sve što je želela, dobrog i lepog muža, divnu ćerku i polje malina.

Pročitajte još:

Nedaleko od Prilika - druga ljubavna priča. I ovo dvoje mladih se upoznalo među malinama, a danas su već u srećnom braku. Aleksandra i Milisav Jovanović žive nadomak Ivanjice a njihova životna priča počela je prošle godine kada je Aleksandra došla u ovu porodicu u potrazi za poslom.

- Došla je da bere maline kod mene, ali čim sam je video, zaljubio sam se. Kako je bilo obostrano, odlučili smo da stanemo na ludi kamen. Prošle godine u julu sam je prvi put video, a ove godine sam se njom i oženio. Srećni smo i nadam se da će ta sreća potrajati dugo. Maline su mi donele sreću - kaže uz širok osmeh mladoženja Miroslav.

Aleksandra ima 21, a Miroslav 32. Omiljeni su, pozitivni, uvek raspoloženi za rad i dobru zabavu.

- Za sve ima vremena kada se ljudi lepo organizuju i kada u domu vladaju ljubav i harmonija - poručuju Jovanovići.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.