Lekari nisu krivi za neuspeh vakcinacije!

Izvor: Press, 11.Jan.2010, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari nisu krivi za neuspeh vakcinacije!

Za loš odziv građana za vakcinaciju protiv svinjskog gripa nisu krivi lekari, kaže za Press direktorka Lekarske komore dr Tatjana Radosavljević. Prema njenim rečima, izjava predsednika Radne grupe za pandemiju dr Predraga Kona da su lekari odgovorni za slab odziv ljudi najblaže rečeno je nekolegijalna.

Ona ističe da se ne može tražiti niti prebacivati odgovornost na lekare zbog rezultata koji nisu onakvi kakvi su zamišljeni, a lošu kampanju ocenjuje kao nesrećan splet okolnosti.
Dr Kon je rekao da...
Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon: Moramo imati dovoljno vakcina

Izvor: B92, 12.Jan.2010, 03:20

Beograd -- Broj vakcinisanih građana protiv novog gripa trenutno je ispod iščekivanja, ali država u svakom trenutku mora imati dovoljne količine, kaže Predrag Kon...Šef Radne grupe za praćenje i suzbijanje novog gripa Predrag Kon rekao je u "Kažiprstu" B92 da je tempo vakcinacije i broj onih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.