Izvor: Blic, 10.Jun.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za upis prve generacije studenata na VMA

Visoka škola Vojnomedicinske akademije juče je raspisala konkurs za upis studenata u prvu godinu integrisanih akademskih studija za doktora medicine.

U konkursu se navodi da će za potrebe sistema odbrane u školskoj 2009/10. godini bitit upisano 16 studenata i četiri studentkinje. Kandidati podnose dokumenta u zgradi VMA u sali Nastavno-naučnog veća, 17. i 18. juna, od 9 do 14 časova.

Za vreme školovanja studenti će imati status vojnih lica, stanovaće u internatu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << VMA, a troškove će snositi Ministarstvo odbrane.

Posle završenih akademskih integrisanih studija, studenti stiču visoko obrazovanje i stručno zvanje: diplomirani doktor medicine. Prava i obaveze regulišu se posebnim ugovorom između studenta i Ministarstva odbrane, u kojem su predviđeni i uslovi za prijem u profesionalnu vojnu službu po završenom školovanju.

Sve informacije detaljnije na sajtu www.vma.mod.gov.rs.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.