Kockarnicama u Preševu i Bujanovcu oduzeti aparati

Izvor: Mondo, 27.Avg.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kockarnicama u Preševu i Bujanovcu oduzeti aparati

Policajci iz Vrnaja su prilikom kontrole šest kockarnica na području Preševa i Bujanovca, oduzeli 35 poker aparata koji nisu radili legalno.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Kako je saopšteno, nakon kontrole tri kockarnice na području Preševa, oduzeto je 19 poker aparata i više tehničkih uređaja, dok je na području Bujanovca, policija zaplenila 16 aparata za poker koji nisu bili fiskalizovani. Povezane vestiInspekcija našla noćne radnice bez ugovora o radu

>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << /> Dodaje se da je akcija, u kojoj učestvuju i poreski inspektori, sprovedena radi utvrđivanja fiskalizacije poker aparata.

Policija je od početka avgusta, na području Vranja, Vranjske Banje, Bujanovca, Preševa i Vladičinog Hana, oduzela više od 100 aparata za igre na sreću koje nije fiskalizovalo Ministarstvo finansija.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zaplenjeni poker aparati

Izvor: B92, 27.Avg.2014

PU u Vranju saopštila je da su njeni pripadnici prilikom kontrole šest kockarnica na području Preševa i Bujanovca, oduzeli 35 nelegalnih poker aparata...Nakon kontrole tri kockarnice na području Preševa, oduzeto je 19 poker aparata i više tehničkih uređaja, dok je na području Bujanovca, policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.