Knjaz Miloš u novoj ambalaži

Izvor: Blic, 19.Jun.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjaz Miloš u novoj ambalaži

Kompanija Knjaz Miloš predstavila je novu ambalažu poznate mineralne vode. Najvidljivija promena je u boji te se od sada Knjaz od 0,5 i 1,5 litara prodaje u zelenoj ambalaži, blaže gazirana voda u plavoj, dok je voda sa aromom limuna u žutoj boji.

U cilju modernizacije i standardizacije svih proizvoda, na novim flašama su i nove etikete sa tekstom na latinici i ćirilici.

Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova Denjub fuds grupe u čijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sastavu posluje Knjaz Miloš, rekla je da su do nove ambalaže došli prateći trendove u svetu.

- Lidersku poziciju na tržištu u kompaniji Knjaz Miloš doživljavamo kao pitanje stalnog izazova i iz tog razloga smo odlučili da svoj vodeći proizvod usavršimo - rekla je Glumac.

Milan Vujović, direktor marketniga Knjaz Miloša, rekao je da je redizajn trajao pet do šest meseci i da je to bio logičan sled događaja nakon prelaska na manju gramažu, plastične ambalaže i super šorti zatvarače.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

“Knjaz Miloš” u novom ruhu

Izvor: Capital.ba, 19.Jun.2012

BEOGRAD, Kompanija 'Knjaz Miloš' predstavila je danas u Beogradu novu ambalažu najpoznatije srpske mineralne vode, koja se od sada prodaje u zelenoj flaši. Blaže gazirani 'Knjaz” sada ima plavu ambalažu, ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.