Kanal Pink 2 nije TV Avala

Izvor: NaDlanu.com, 05.Nov.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanal Pink 2 nije TV Avala

Novi kanal "Pink 2" nije zauzeo nacionalnu frekvenciju koja je pripadala televiziji "Avala", već je reč o kablovskom kanalu, rekao je u ponedeljak agenciji Beta potpredsednik Saveta Republičke radiodifuzne agencije (RRA) Goran Karadžić.

"Reč je o kablovskom kanalu, a 'Pink' ima dozvolu za emitovanje dvadeset takvih programa, među kojima je i ovaj", objasnio je Karadžić i dodao da RRA još nije dobila prigovor TV "Avala" na odluku Saveta o oduzimanju dozvole za emitovanje programa.Televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << "Avala" ima rok do petka, 9. novembra da uloži prigovor na odluku RRA, i ako to ne učini, zvanicno prestaje da postoji.Savet RRA je odlučio da oduzme dozvolu za rad TV "Avala" zbog neplaćanja naknada i odstupanja od programske koncepcije na osnovu koje joj je izdata dozvola.BEOGRAD, 5. novembra 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

RRA demantuje navode radnika "Avale"

Izvor: RTS, 05.Nov.2012

Novi kanal "Pink 2" nije zauzeo nacionalnu frekvenciju koja je pripadala televiziji "Avala", već je reč o kablovskom kanalu, kaže potpredsednik Saveta RRA Goran Karadžić. Radnici televizije "Avala" kažu da su šokirani načinom na koji je ugašena televizija i brzinom kojom se na istoj frekvenciji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.