Jedinstvena akcija u Srbiji

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvena akcija u Srbiji

Akcija u kojoj su naši čitaoci mogli da kupe tri sjajna uređaja, uskoro se završava, ali i dalje imate priliku da rezervišete pametni sat.

Iz dana u dan smo vas upoznavali sa karakteristikama mobilnog telefona, tableta i pametnog sata španskog proizvođača „Prixton“.

Nema dileme da vam se dopalo to što ste videli jer je interesovanje bilo ogromno za sva tri artikla i premašilo čak i naša očekivanja. Poslednji uređaj u tehnološkom triju je pametni sat. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ova zgodna spravica učiniće da vam se sve kazaljke poklope, a vi ćete u svakom trenutku moći da znate ko misli na vas jer ovaj gedžet može da prima pozive, a uz njega ćete moći da proveravate i mejl i društvene mreže.

On je idealan saputnik i za ljubitelje sporta jer može da posluži i kao štoperica, pa čak i merač koraka.

Sat je idealan poklon za ljude svih ukusa i godišta, a može biti i sjajan način da stalno budete u kontaktu sa vašim detetom.

Akcija za mobilni telefon i tablet je završena, a mi molimo čitaoce da se strpe jer imamo veliki broj porudžbina iz svih delova Srbije. Još samo sutra izlazi kupon za pametni sat, a ukoliko ste neki propustili uz primerak „Blica“ u subotu ćete dobiti džoker koji vam može poslužiti kao kupon koji nedostaje. Uz njega ćete po najpovoljnijoj ceni na našem tržištu od samo 4.450 dinara moći da kupite jedan od najtraženijih vidova uređaja u svetu.

Zahvaljujemo se svim čitaocima koji su učestvovali u našoj akciji i obećavamo nova iznenađenja!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.