Izlili se potoci u Ljigu, pod vodom njive i lokalni put

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izlili se potoci u Ljigu, pod vodom njive i lokalni put

Kiša koja od juče pada dovela je do porasta nivoa pojedinih tokova i manjih problema na području Ljiga.

Prema rečima načelnika tamošnje Opštinske uprave, Steva Vraneševića, u Lalincima, gde se gradi trasa auto-puta, bilo je određenih teškoća, ali su ih rešili izvođači radova.

“Građevinci iz preduzeća Azvirt su omogućili slobodan protok vode, domaćinstvo Milenka Arsovića je bilo u opasnosti, ali sada nema ugroženih kuća”, izjavio je on Tanjugu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Načelnik kaže da su morali da intervenišu i u Banjanima, kako voda ne bi tekla gradilištem, tamošnji žitelji su bili odsečeni, ali mogu da koriste deonicu auto-puta koja nije u funkciji.

“Nema većeg porasta nivoa reke Ljig, ali su se izlile neke njene manje pritoke, u Jajčiću i Latkoviću i poplavile nekoliko hektara poljoprivrednog zemljišta. Put Latković-Dudovica je pod vodom dubine 30 centimetara u dužini od 70 metara, a policija će ustanoviti da li saobraćaj treba da bude obustavljen, pošto sada nije bezbedno”, zaključio je Vranešević.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izlili se potoci u Ljigu, pod vodom njive i lokalni put

Izvor: NaDlanu.com, 28.Mar.2015

Kiša koja od juče pada dovela je do porasta nivoa pojedinih tokova i manjih problema na području Ljiga...Prema rečima načelnika tamošnje Opštinske uprave, Steva Vraneševića, u Lalincima, gde se gradi trasa auto-puta, bilo je određenih teškoća, ali su ih rešili izvođači radova...“Građevinci...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.