G-mail ima super trik za koji mnogi ne znaju!

Izvor: NovaEnergija.net, 04.Dec.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

G-mail ima super trik za koji mnogi ne znaju!

Ako nekome diktirate adresu svog mejla, velika je verovatnoća da će je pogrešno zapisati. Upravo zbog toga, Google je osmislio jedan slabo poznat trik – ako je vaša adresa, na primer, aleksandar.jovanovic@gmail.com, mejl će vam stići čak i ako pošiljalac ne stavi tačku, ili stavi tačku iza svakog slova.
Ne verujete? Probajte!
Mejl će stići istoj osobi i ako ga pošaljete na aleksandar.jovanovic@gmail.com, aleksandarjovanovic@gmail.com, i na al.ek.sand.ar.jo.v.a.no.vic@gmail.com >> Pročitaj celu vest na sajtu NovaEnergija.net << ili čak na a.l.e.k.s.a.n.d.a.r.j.o.v.a.n.o.v.i.c@gmail.com. Nema nikakve razlike.
Ovo nije ništa novo – Google ovakav pristup ima već godinama, ali mnogo ljudi ne zna za to. Umesto toga, sričemo svoju mejl adresu sa obaveznom tačkom (ako je imamo) i mučimo i sebe i druge.
Mejl adrese na kojima ovo radi su Gmail i Facebook mejl.
One na kojima ne radi (morate da kucate tačku ako je adresa sadrži) – Outlook (Majkrosoft), Apple ICloud, Yahoo.
Izvor: Business Insider/Blic

Nastavak na NovaEnergija.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NovaEnergija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NovaEnergija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.