Izvor: TangoSix.rs, 21.Dec.2016, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etihad ervejz i Montenegro erlajns potpisali kod-šer sporazum

Etihad ervejz (Etihad Airways) i Montenegro erlajns (Montenegro Airlines) potpisali su kod-šer sporazum, saopštio je bliskoistočni avio-prevoznik i naveo da se „očekuje odobrenje vazduhoplovnih vlasti“.
Po ovom sporazumu, Etihad ervejz će dodati svoju oznaku “EY” na letove avio-kompanije Montenegro erlajns između Beograda i dve destinacije u Crnoj Gori – Podgorice i Tivta.
S druge strane, Montenegro erlajns dodaće oznaku “YM” na svakodnevne letove Etihada između >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << Beograda i Abu Dabija. 
– Naš stav je jasan da je ovakav oblik saradnje sa Etihadom, globalnim liderom u avio-industriji, od velikog značaja za Montenegro erlajns i Crnu Goru. Kod-šer sporazum će osnažiti našu povezanost sa mrežom linija avio-kompanije Etihad ervejz i doprineti unapređenju globalne prepoznatljivosti Montenegro erlajnsa. – izjavila je Daliborka Pejović, predsednica Odbora direktora Montenegro erlajnsa.
Rezervacija mesta na kod-šer letovima počela je od 20. decembra, a putovanja se mogu odvijati počev od 9. januara 2017. godine, saopštio je Etihad ervejz.
Etihad je nedavno potpisao i kod-šer sporazum sa Lufthanzom, a vest o novoj saradnji stiže gotovo istovremeno sa informacijom da ovaj bliskoistočni prevoznik planira otpuštanja u pojedinim sektorima i spekulacijama koje je objavio „Handelsblatt Global“ da bi Džejms Hogan mogao biti razrešen sa mesta predsednika i generalnog direktora Etihad ejviejšn grupe (Etihad Aviation Group).
The post Etihad ervejz i Montenegro erlajns potpisali kod-šer sporazum appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Suvlasnik Er Srbije veže "Montenegro" sa Istokom

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Nacionalna avio-kompanija UAE Etihad ervejz i crnogorski nacionalni avio -prevoznik Montenegro erlajns potpisali su sporazum o kod-šer saradnji...Sporazum će, kako je saopšteno danas, obezbediti bolju povezanost letova između zemalja Jugoistočne Evrope i Bliskog istoka...Na osnovu ovog sporazuma,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.