EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati obnovljen Terminal 1 i novi vidikovac na krovu Aerodroma „Nikola Tesla“

Izvor: TangoSix.rs, 07.Dec.2016, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati obnovljen Terminal 1 i novi vidikovac na krovu Aerodroma „Nikola Tesla“

Adaptacija Terminala 1 aerodroma „Nikola Tesla“ počela je početkom nedelje. Oba ulaza ovog terminala biće zatvorena, ali će šalteri za prijem putnika i prtljaga, kao i  pasoška kontrola nastaviti regularno da rade tokom rekonstrukcije.
Vršilac dužnosti generalnog direktora „Nikole Tesle“, Saša Vlaisavljević, u razgovoru za Tango Six portal kaže da je većina komponenti potrebnih za rekonstrukciju stiglo i da će radovi biti okončani do početka naredne letnje >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << sezone.
Uobičajeni chek-in na letove low-cost kompanija za vreme radova / Foto: Nemanja Stojanović Budući izgled najstarijeg terminala / Ilustracija: ANT–  Imaćemo ukupno 33 novih chek-in šaltera nakon rekonstrukcije zgrade – 28 klasičnih i 5 „self check-in“. Širimo kapacitete jer postoje realne potrebe i Er Srbije i Aerodroma. – naveo je Vlaisavljević.
Adaptacija magacinskog prostora u veznom delu aerodroma / Foto: Nemanja Stojanović– Chek-in šaltere u veznom delu ćemo povezati na novim transportnim sistemom. Za sada to nećemo da radimo sa starim delom u kome su „low-cost“ kompanije i čarteri i koji je, trenutno, namenjen za 20% saobraćaja. Pre 30 godina ovaj, vezni deo, bio je namenjen domaćim polascima a zatim je taj prostor korišćen kao magacin. – naveo je Vlaisavljević.
Novi izgled „veznog dela“ između dva terminala / Ilustracija: ANTNovo je i to da se planira i adaptacija krova u vidikovac, ekskluzivno otkriva Vlaisavljević za naš portal uz fotografije koje Tango Six prvi objavljuje:
„Tesla“ rešava najbitniju funkciju jednog aerodroma – gledanje aviona / Ilustracija: ANT Pored vidikovca planirano je još jedno iznenađenje za spotere i putnike sa viškom vremena / Ilustracija: ANT Vidikovac iz drugog ugla / Ilustracija: ANT Blizu aviona, bez policije / Ilustracija: ANTThe post EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati obnovljen Terminal 1 i novi vidikovac na krovu Aerodroma „Nikola Tesla“ appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDIKOVAC ZA POSMATRANJE AVIONA: Evo kako će izgledati obnovljeni Terminal 1 Aerodroma "Nikola Tesla"

Izvor: Blic, 07.Dec.2016

Aerodrom "Nikola Tesla" do početka letnje sezone imaće moderan vidikovac sa koga će putnici, kao i na mnogim svetskim aerodromima, moći da posmatraju sletanje i uzletanje aviona.

Nastavak na Blic...

Pijete kafu odmah pored aviona na beogradskom aerodromu: Pogledajte kako će izgledati novi “Nikola Tesla” (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2016

Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" počela je rekonstrukcija Terminala 1 i krova zgrade početkom ove nedelje, a kako će izgledati prostor za ček-in putnika i vidikovac, možete da vidite već sada...Portal Tango Six objavio je ekskluzivne fotografije budućeg izgleda zgrade, a vršilac dužnosti...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.