Đorđević razgovarao sa pripadnicima vojske na aerodromu Batajnica

Izvor: RTS, 24.Apr.2017, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević razgovarao sa pripadnicima vojske na aerodromu Batajnica

Ministar odbrane Zoran Đorđević razgovarao je na aerodromu Batajnica sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz 204. vazduhoplovne brigade i drugih jedinica koje su bazirane na tom aerodromu o problemima sa kojima se suočavaju i poboljšanju njihovog materijalnog položaja.
Razgovor je uključio pripadnike Centra za obuku Ratnog vazuhoplovstva (RV) i Protivazdušne odbrane (PVO), 3. raketne baterije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Drugog raketnog diviziona 250. raketne brigade i 20. bataljona VOJIN 126. brigade VOJIN.

Cilj sastanka je, prema rečima ministra Đorđevića, da se ostvari neposredan kontakt sa bazom Vojske Srbije i u direktnoj komunikaciji spoznaju njihovi eventualni problemi koji su veoma često, uz malo dobre volje, lako rešivi, saopštilo je Ministarsvo odbrane.
Đorđević je upoznao podoficire i profesionalne vojnike sa aerodroma Batajnica sa planovima za poboljšanje materijalnog položaja pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, kao i sa paketom mera koji će dodatno poboljšati položaj zaposlenih u sistemu odbrane, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ministar Đorđević: Spremni smo da REŠAVAMO probleme naših vojnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017

Ministar odbrane Zoran Đorđević obratio se danas pripadnicima vazduhoplovne brigade u Batajnici..Ministar odbrane Zoran Ðorđević razgovarao je danas na aerodromu Batajnica sa podoficirima i profesionalnim vojnicima iz 204. vazduhoplovne brigade i drugih jedinica koje su bazirane na tom aerodromu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.