Devojčica nestala u Beogradu

Izvor: RTS, 26.Maj.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojčica nestala u Beogradu

Nestala Jovana Ibraimović (2003) iz Železnika. Poslednji put viđena je u utorak pre podne na železničkoj stanici u Beogradu, a roditelji su nestanak prijavili u ponedeljak. Policija poziva građane da se jave ako imaju bilo kakve informacije o njoj. Jovana je na sebi imala šarenu majicu, crne helanke i bele patike.
Jovanina majka rekla je za RTS da je njena ćerka nestala u ponedeljak. Taj dan Jovana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se sa drugaricom igrala kod kuće, a zatim otišla da je isprati. Više se kući nije vratila.

Jovanina drugarica rekla je da su zajedno krenule ka autobuskoj stanici i na putu srele treću drugaricu. Jovana je sa njom otišla na Čukaričku padinu. Tamo je, kako ona kaže, Jovana prespavala u ponedeljak uveče.
U utorak ujutru Jovanina drugarica se vratila svojoj kući, a Jovana je rekla da kući ne želi i ne sme da ide zbog straha od reakcije roditelja zato što kod kuće dan ranije nije prespavala.
Jovana se uputila ka železničkoj stanici, kako bi otišla za Niš kod babe i dede. Kako kaže njena majka, Jovana u Niš nije stigla, a nestanak je prijavljen u ponedeljak.
Poslednji put je viđena u utorak ujutru na železničkoj stanici u Beogradu. Na sebi je imala šarenu majicu, crne helanke i bele patike.
Visoka je 168 centimetara, srednje je telesne građe i ima dugu smeđu kosu i plave oči.
Policija poziva građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2797-529 i 011/2797-542, ili se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestala devojčica (13) pronađena u Novom Sadu

Izvor: N1 televizija, 26.Maj.2016

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu pronašli su Jovanu Ibraimović iz Železnika, čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu...Trinaestogodišnjakinja je pronađena oko 18 sati u novosadskom naselju Klisa.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.