Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo

U Srbiji će danas, posle jutarnje magle po kotlinama i duž rečnih tokova, biti pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj Krajini oblačno i hladno, povremeno sa slabom kišom, saopštio je Hidrometeoroločki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni, a na jugu Banata i u Podunavlju olujni.

Jutarnja temperatura kretaće se od 6 na jugoistoku do 14 u Banatu, a najviša dnevna do 20 do 24, u Timočkoj Krajini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oko 14 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo uz umeren i jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura kretaće se oko 12, a najviša dnevna oko 22 stepena.

Očekuje se nastavak relativno povolјne biometeorološke situacije za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba.

Oprez se i dalјe savetuje kardiovaskularnim bolesnicima.

Glavobolјa i promenlјivo raspoloženje najizraženije će biti u košavskom području.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Još jedan prolećni dan, do 24 stepena

Izvor: B92, 25.Okt.2016

U Srbiji će, posle magle po kotlinama i duž rečnih tokova, biti pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj Krajini oblačno i hladno, povremeno sa slabom kišom...Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, južni i jugoistočni, a na jugu Banata i u Podunavlju olujni...Jutarnja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.