Danas hladnije, temperatura do 34 stepena

Izvor: Blic, 07.Avg.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas hladnije, temperatura do 34 stepena

U Srbiji će danas biti svežije, pre podne promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, posle podne pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od 18 do 21, najviša dnevna od 26 u severnim do 34 stepena u južnim i istočnim krajevima.

U Beogradu će biti osetno svežije, uz slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 21, najviša >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dnevna oko 28 stepeni.

Do petka će biti sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepeni. U petak posle podne u severnim, tokom noći ka suboti i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje i lokalni pljuskovi sa grmljavinom.

Biometeorloške prilike biće povoljnije za hronične bolesnike i asmatičare. Na istoku i jugu zemlje je i dalje potreban oprez, naročito kod srčanih bolesnika. Moguća je pojava meteoropatskih reakcija u vidu glavobolje, promenljivog raspoloženja i bolova u mišićima.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U sredu i četvrtak do 40 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2017

Od sutra se u Srbiji očekuje ponovo porast temperature, pa se veoma toplo vreme sa maksimalnom temperaturom od 37 do 40 stepeni u sredu i četvrtak očekuje u celoj zemlji, a u petak još u centralnim i južnim krajevima, upozorava RHMZ...Sutra pretežno sunčano i toplije. Vetar uglavnom slab, istočni...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UŽIVAJTE DOK MOŽETE: Danas svežije, već u sredu NOVI TOPLOTNI UDAR

Izvor: juGmedia, 07.Avg.2017

U Srbiji će danas na jugu i istoku biti malo, a u ostalim krajevima osetno svežije...Možda vas nakon paklenih vrućina oraspoloži slab i umeren vetar koji će duvati tokom čitavog dana..Najviša dnevna temperatura kretaće se od 26 u severnim do 34 stepena u južnim i istočnim krajevima, u Leskovcu...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.