Crveni krst Srbije šalje pomoć ugroženim porodicama u Kraljevu i Ivanjici

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crveni krst Srbije šalje pomoć ugroženim porodicama u Kraljevu i Ivanjici

Crveni krst Srbije uputiće danas humanitarnu pomoć u hrani i higijenskim paketima, kao i sušilice za zidove porodicama ugroženim zimskim nepogodama na području Kraljeva i Ivanjice, saopštila je ta organizacija.

Pomoć sadrži 100 porodičnih paketa hrane, koji su dovoljni za nedeljne potrebe četvoročlane porodice, 100 higijenskih paketa, 50 pari čizama i 10 sušilica za zidove, navodi se u saopštenju.

Crveni krst Srbije uputio je i četiri sušilice za zidove >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za potrebe Dečijeg dispanzera u Priboju, gde je zbog niskih temperatura došlo do havarije vodovodne mreže. Pomoć će biti dostavljena Crvenom krstu Kraljeva i Ivanjice, koji će u saradnji sa opštinskim štabom za vanredne situacije podeliti pomoć.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.