Beograd: Vozaču pozlilo, autobus izleteo s puta!

Izvor: Mondo, 29.Jun.2016, 08:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Vozaču pozlilo, autobus izleteo s puta!

U saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 525 povređeno je pet osoba, a među njima i dete.

Foto: MONDO

U pitanju je autobus 311 koji je iz pravca Leštana išao ka Ustaničkoj ulici. Oko pola osam vozaču je pozlilo, autobus je izleteo s puta i povređeno je pet osoba, među kojima i vozač.

Povrede je zadobilo i četvorogodišnje dete, ali je lakše povređeno.

Kako je agenciji Beta rečeno u beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << službi Hitne pomoći, na VMA su prevezene četiri odrasle osobe sa ortopedskim povredama, i četvorogodišnje dete koje je prebačeno na Neurohirurgiju.

Po rečima portparola te službe Nade Macure, povređeni su 42-godišnji muškarac i tri žene, od 37, 50 i 60 godina.

Uviđaj o nesreći je u toku, a saobraćaj se normalno obavlja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Bus sleteo sa puta, vozaču pozlilo, petoro povređeno

Izvor: B92, 29.Jun.2016

Beograd -- Pet osoba, među kojima je i dete (4), lakše je povređeno u sudaru autobusa i automobila koji se oko 7.30 dogodio na Smederevskom putu kod Malog Mokrog Luga...Kako je agenciji Beta rečeno u beogradskoj službi Hitne pomoći, na VMA su prevezene četiri odrasle osobe sa ortopedskim povredama,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.